26.3.12

.


Ok. Now everything's confusing.
Sa ai mult prea multe cunostinte dar prea putini prieteni adevarati. Sa te trezesti la un moment dat si sa realizezi ca esti inconjurat de prosti,inculti, inapti, rebuturi ai societatii. Si asta nu e vina lor pentru ca daca stai bine sa te gandesti, ei asa s-au nascut, cu unele defecte si maaaaari lipsuri.Nu nu.. defapt e vina ta pentru ca i-ai lasat sa-ti invadeze viata si sa ramana acolo o buna perioda de timp.
Bai suporti 1 saptamana,doua,trei luni,noua..dar cand treci de un ani si vezi ca e din ce in ce mai rau si mai imposibil de suportat,iti dai seama ca ceva nu e in regula si iti bagi picioarele pana la capat ..si arrivederci bambini :)
Lasa-i sa te critice ca totusi, judging a person does not define who they are, it defines who you are. Mi-am pierdut timpul precupandu-ma pentru ceilalti, sa le fie lor cat mai bine, sa isi rezolve ei problemele..si acum rezlizez ca de mine nu s-a ocupat nimeni. Si chiar am crezut ca la mine e problema, ca nu faceam indeajuns de mult pentru domniile lor. Dar asa cum le-am mai spus, nu sunt proprietatea nimanui.
Si da, intr-un final totul se termina,iar prietenii adevarati sunt greu de gasit :)



http://www.youtube.com/watch?v=9yQTGyYg0_E

No hay comentarios: